A furat scândurile podului de peste râu

A furat scândurile podului de peste râu

Un echipaj din cadrul Grupei de Jandarmi Vicovu de Sus a depistat, pe Calea Cernăuți din localitate, un atelaj hipo care transporta mai multe bucăți de cherestea.

Jandarmii care au oprit căruța au constatat că în atelajul condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din orașul Vicovu de Sus, se aflau 25 de bucăți de scândură, cu lungimea de 120 cm, grosimea de 5 cm și lățime diferită, potrivit newsMe.ro.

În urma verificărilor, a rezultat faptul că bunurile in cauza provin de la puntea pietonală peste râul Suceava, care face legătura între orașul Vicovu de Sus și localitatea Bivolărie. Bărbatul a declarat că a luat o parte dintre scânduri din albia râului, acestea fiind desprinse de vânt, iar pe celelalte le-a demontat, le-a încărcat pe toate în atelajul hipo și s-a deplasat spre domiciliu cu intenția de a le folosi în gospodărie. Polițiștii au fost intocmite actele de sesizare privind săvârșirea infracțiunii de furt, iar persoana în cauză și bunurile transportate au fost predate Poliției Orașului Vicovu de Sus în vederea continuării cercetărilor.

Ne puteți urmări și pe Google News