Trump tot mai dezlănţuit pe Twitter atacând presa americană. Oare simte că pierde?

Trump tot mai dezlănţuit pe Twitter atacând presa americană. Oare simte că pierde?

Donald Trump, candidatul Republicanilor la președinția Statelor Unite ale Americii, acuză presă că distorsionează faptele. Într-o serie de mesaje publicate pe Twitter, Trump i-a acuzat și pe democrați că "trișează”. În ultimul şondaj, Clinton conduce cu 4 procente.

Donald Trump s-a dezlănțuit pe rețeaua de socializare Twitter, acolo unde a postat mai multe mesaje prin care a condamnat deja "fraudarea alegerilor de către „presa mincinoasă care o susține pe contracandidata sa, Hillary Clinton.

"Alegerile sunt, cu siguranţă, fraudate de presa micinoasă şi care distorsionează, care o promovează pe Necinstita Hillary – dar şi la multe secţii de vot – TRIST”, a scris Trump pe Twitter, potrivit euractiv.ro.

Acesta a continuat acuzele la adresa presei. "Alegerile sunt fraudate de media, într-un efort coordonat cu echipa de campanie a lui Clinton, transmiţând la ştiri lucruri care nu s-au întâmplat niciodată!”, scrie The Huffington Post.

Ne puteți urmări și pe Google News

Trump este susținut în acest demers pe Twitter și de consilierul său, Rudy Giuliani, care i-a acuzat pe democraţi că „trişează”.

"Îmi pare rău. Oamenii morţi votează în general pentru democraţi, nu pentru republicani”, a spus Giuliani.

Ultimele sondaje de opinie arată că Trump se află în spatele contracandidatei sale, Hillary Clinton în mai multe state. Rezultatele, conform Washington Post, o plasează pe Clinton cu 4 procente în fața lui Trump.