LIGA I. Steaua a câștigat la limită la Timișoara și rămâne liderul campionatului. Reghecampf și-a pedepsit un elev, pe care nu l-a inclus în lot

LIGA I. Steaua a câștigat la limită la Timișoara și rămâne liderul campionatului. Reghecampf și-a pedepsit un elev, pe care nu l-a inclus în lot

Steaua a câștigat cu 1-0 partida disputată, duminică, în deplasare, cu ACS Poli Timișoara, în etapa a 8-a a campionatului intern. Singurul gol a fost reușit în prima repriză de Florin Tănase.

ACS Poli Timișoara și Steaua au fost protagonistele unui meci plictisitor, disputat, duminică, în cadrul etapei a 8-a a campionatului intern. Cele două echipe au evoluat submediocru, s-au întrecut în greșeli, iar oaspeții s-au impus cu scorul de 1-0, grație reușite lui Florin Tănase din minutul 8. „Roș-albaștrii” rămân liderii campionatului, cu 20 de puncte, și sunt urmați de Dinamo și Pandurii, ambele cu câte 15 puncte. La această partidă, Laurențiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, a decis să nu-l includă în lot și pe Gabi Enache, după ce mijlocașul a fost eliminat în timpul confruntării cu Osmanlispor.

„Venim după o săptămână foarte grea, suntem plecați din București încă de miercuri. Cel mai important este ca toți jucătorii să fie valizi, pentru că avem probleme în acest moment. Nu facem experimente, avem foarte multe meciuri, trebuie să fim atenți pentru că altfel vom avea parte de mai multe accidentări", a spus Laurențiu Reghecampf la Digi Sport.

Ne puteți urmări și pe Google News