Imagini PARANORMALE surprinse de o femeie la bordul unui AVION. Şi-a făcut cel mai ÎNSPĂIMÂNTĂTOR selfie

Imagini PARANORMALE surprinse de o femeie la bordul unui AVION. Şi-a făcut cel mai ÎNSPĂIMÂNTĂTOR selfie

O femeie din Rusia pe nume Olesya Podkorytov şi-a făcut un selfie la bordul avionului în care se afla. Abia cand a postat imaginea pe site-urile de socializare şi a analizat mai bine fotografia, nu şi-a putut crede ochilor. În spatele său, se vedea în imagine o siluetă stranie, părând că stă pe unul din scaunele din spate.

"Am încărcat imaginea pe pagina mea şi atunci un val de întrebări şi comentarii m-au invadat. Numai după aceasta am realizat că în imagine este o creatură cu aspect bizar, chiar în spatele meu. Creatura seamănă mult cu un extraterestru precum arată în filme. Iar un jet de lumină trecea prin capul său", a declarat Olesya Podkorytov, femeia care a făcut fotografia.

Nu există niciun semn că ar avea ochi sau gură, figura avea doar un corp de culoare verde închis. Unii dintre cei care au comentat la fotografie au sugerat că nu este un extraterestru, ci, mai degrabă, o fantomă.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Piloţii şi stewarzii sunt foarte superstiţioşi şi poate că există un motiv pentru asta. Dar pot să vă spun, din propria experienţă, că nu am mai întâlnit ceva de acest gen. Poate că există vreo explicaţie cu referire la unele dintre legile de bază ale fizicii", a comentat Viktor Lunev în numele unui centru aerian rus.“