Codin Maticiuc vorbește despre AVEREA pe care o va MOȘTENI. Ce va primi după MOARTEA părinților săi. DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE

Codin Maticiuc vorbește despre AVEREA pe care o va MOȘTENI. Ce va primi după MOARTEA părinților săi. DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE

Puțini sunt cei care știu că celebrul Codin Maticiuc este un om cu suflet mare, implicat într-o serie de acte caritabile despre care însă nu prea vorbeşte în presă.

După 13 ani de la deschiderea orfelinatului de care se ocupă el şi familia sa, a acceptat să vorbească despre copii năpăstuiţi. Zeci de copii sunt îngrijiți în această casă de copii în fiecare zi. 

În același timp, campaniile umanitare pornite de Codin pe reţelele sociale dar şi vizitele sale, cu voluntarii, printre copiii greu încercaţi de soartă din Spitalul Fundeni sunt cunoscute. 

De curând, a împodobit acolo brăduţi pentru copiii bolnavi de cancer. „Orfelinatul este sufletul mamei mele, ea merge cel mai des la ei, dar este şi mintea tatălui meu. Sunt destul de implicat. Le-am spus tuturor prietenilor că este cea mai grea moştenire pe care mi-o lasă părinţii mei pentru că este o cheltuială foarte mare pentru noi. Copiilor din orfelinat le asigurăm şi un loc de muncă după ce părăsesc orfelinatul. În funcţie de pregătirea pe care le au le oferim 3-4 variante de locuri de muncă”, a povestit Codin Maticiuc la Antena 3.

Ne puteți urmări și pe Google News