Prima doamnă a SUA a depășit cu mult bugetul pentru decorațiuni. Melania Trump și cel mai scump Crăciun din istoria Casei Albe

Prima doamnă a SUA a depășit cu mult bugetul pentru decorațiuni. Melania Trump și cel mai scump Crăciun din istoria Casei Albe

Dacă cineva ar vrea să vadă cum arată cele mai scumpe podoabe din lume acum are la îndemână prezentarea oficială a Casei Albe de Sărbători.

Melania Trump a vrut cu tot dinadinsul să iasă în evidență și să le surclaseze pe predecesoarele ei, realizând o împodobire de milioane a reședinței președintelui. Zeci de pomi de Crăciun, mii de globuri, sute de mii de beculețe și tot felul de ornamente cotate la nivel de operă de artă au fost alegerile primei doamne. Deși casa lui Donald Trump de pe perioada mandatului de conducere arată cu adevărat deosebit, gurile rele o critică pe soția lui pentru faptul că „casa nu arată deloc primitor, e ca o expoziție de lucruri scumpe”.

FOTO: În interiorul Biroului Oval, Melania Trump a solicitat să fie pus un brad înalt de 6 metri, care a fost împodobit cu decoraţii de sticlă cu simbolul fiecărui stat şi teritoriu ce aparţine Statelor Unite

Ne puteți urmări și pe Google News

 

A început să caute podoabe încă din luna iulie

Nu a fost o muncă ușoară pentru Melania. Ea a avut în spate o armată de designeri și, de asemenea, mai multe companii de producție care au ajutat-o să obțină cei mai frumoși și stufoși brazi. Pregătirile au început încă din vară.

FOTO: Prezentarea a fost începută cu un spectacol de balet

FOTO: La final, prima doamnă a Americii a confecționat, alături de mai mulți copii, ornamente de Crăciun

„Președintele, Barron și eu suntem foarte încântați de primul nostru Crăciun pe care îl vom petrece la Casa Albă. La fel ca în cazul multor altor familii din întreaga țară, tradițiile de sărbători sunt foarte importante pentru noi. Sper că turiștii, atunci când vor vizita Casa Albă, vor avea sentimentul că se află acasă”, a declarat Melania Trump, la evenimentul de prezentare al decorațiilor.

Ornamentele urmează să fie admirate de mii de vizitatori în cadrul tururilor organizate la Casa Albă, în sezonul sărbătorilor de iarnă.