Meteorologii au făcut ANUNȚUL. Cum va fi VREMEA și ce TEMPERATURI ne așteaptă în următoarele zile. News Alert!

Meteorologii au făcut ANUNȚUL. Cum va fi VREMEA și ce TEMPERATURI ne așteaptă în următoarele zile. News Alert!

Meteorologii nu vin cu vești foarte bune! Dacă v-ați făcut planuri pentru zilele libere, este bine să știți că vremea va fi închisă se va răci față de zilele precedente. În Bucureşti, vremea va fi închisă, temporar va ploua, mai ales spre seară și în cursul nopții, iar cantitățile de apă vor fi însemnate. La începutul lunii decembrie, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale pentru începutul lunii decembrie. Așadar, este bine să fiți informați înainte de a pleca la drum!

Miercuri (n.r.- astăzi), cerul va fi mai mult noros, ziua îndeosebi în regiunile estice, unde doar izolat va fi burniță sau ploaie slabă, iar noaptea în cele vestice și de sud-vest, unde local vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie. În zona montană, pe arii restrânse vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte și în vestul teritoriului. Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru sfârșitul lunii noiembrie, cu maxime cuprinse între 0 și 10 grade și minime în general între -7 și 4 grade. Dimineața și noaptea în zonele joase, local va fi ceață.

Și în Capitală, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 8...9 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -1 grad. Îndeosebi spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

Vreme închisă și ploaie...

Ne puteți urmări și pe Google News

 Vremea va fi închisă, cu precipitații predominant sub formă de ploaie pe arii extinse, la începutul intervalului, în regiunile vestice și sud-vestice, apoi și în restul teritoriului. În zona montană precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări în majoritatea zonelor, mai susținute în vest, în sud-est și la munte, iar pe creste va fi tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 15 grade, iar cele minime -1 și 11 grade. Dimineața, în zonele joase, pe arii restrânse va fi ceață.

În bucurești, cerul va fi noros şi mai ales spre seară și noaptea va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 7...8 grade.

Cum va fi vremea în week-end

Pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale pentru începutul lunii decembrie. Temporar vor fi precipitații în toate regiunile. În București, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în cea mai mare parte a intervalului.