METEOROLOGII anunţă COD PORTOCALIU de NINSORI în ROMÂNIA

METEOROLOGII anunţă COD PORTOCALIU de NINSORI în ROMÂNIA

Meteorologii au anunţat un cod galben de ploi şi vânt puternic în Muntenia, estul Olteniei şi sudul Moldovei, dar şi unul portocaliu de ninsori, începând de luni seară, în Braşov, Covasna, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmboviţa şi Argeş.

Marți, va ploua în sud și sud-est; în Moldova va fi lapoviță; în Transilvania va ninge, iar la munte vor fi ninsori consistente și viscol. Marți, vântul va sufla mai tare și în sud-estul țării.

Miercuri precipitațiile se răresc. Prin est e posibil să picure trecător sau să burnițeze, iar la munte vor fi ninsori sporadice. Vântul mai are unele porniri la munte și în vestul țării.

În București astăzi se strică vremea. După prânz încep ploile și se pornește vântul. Maximă va fi în jur de 7 grade. Mâine: altă zi mohorâtă și rece. O să mai plouă slab din când în când; vântul mai are unele răbufniri și maximă se oprește pe la 6 - 7 grade; iar minimă va fi 2 - 3 grade.

Ne puteți urmări și pe Google News

Miercuri scăpăm de ploi, s-ar putea să apară și soarele; iar vântul va fi puțin mai activ. Maximă urcă spre 9 grade, scrie Stirileprotv.

Joi vremea se strică din nou. O să plouă la început în vest și sud-vest, apoi ploile vor cuprinde și restul țării; la munte va fi lapoviță, iar vântul se va înteți cam peste tot.