ADEVĂRUL din SPATELE DISPARȚIEI Cristinei Stamate. MĂRTURIA care SPERIE pe toată lumea: „NU mai voia să TRĂIASCĂ”

ADEVĂRUL din SPATELE DISPARȚIEI Cristinei Stamate. MĂRTURIA care SPERIE pe toată lumea: „NU mai voia să TRĂIASCĂ”

Actrița Cristina Stamate a murit luni dimineață, la vârsta de 71 de ani, din cauza unui accident vascular cerebral şi probleme cardiace, pe un pat de la spitalul Floreasca. Ea fusese internată în spital în ziua morții colegei sale, Stela Popescu.

Una dintre cele mai apropiate prietene ale sale a dezvăluit că actrița, care și-a ținut problemele departe de lume, nu își mai dorea să trăiască.  „Ea a vrut să i se întâmple asta. Ea a iubit cu ardoare teatrul, dar în ultima vreme nu mai vorbea şi nici nu mai întreba de teatru sau de piese. Ea nu mai voia… actriţa din ea o face să răspundă că este bine. 

A fost extrem de sensibilă, de deşteaptă. Eu nu cred că ea a ştia despre moartea Stelei Popescu. În ultimle 2 săptămâni mi s-a părut că nu e în regulă, cred că nu mai voia să fie. Intimitatea ei va rămâne doar a ei. Când o întrebăm dacă a mâncat îmi spunea: nu prea. A suferit mult, iar suferinţa i-a luat viaţă”, a povestit Paula Rădulescu,  prietena Cristinei Stamate la TV. 

Cristina Stamate a suferit mult în ultima perioadă din cauza afecţiunilor grave şi nu mai voia să trăiască. Nu mai mânca, nu se mai odihnea şi parcă îşi aştepta sfârşitul.

Ne puteți urmări și pe Google News