Dezvăluiri INCREDIBILE: Cine A DAT MÂNA cu TOATĂ PROPAGANDA NOII SECURITĂŢI

Dezvăluiri INCREDIBILE: Cine A DAT MÂNA cu TOATĂ PROPAGANDA  NOII SECURITĂŢI

Noi dezvăluiri despre cei care din motive doar de ei ştiute au dat mâna cu „REZIST”, deşi menirea lor este de a fi de partea cetătenilor. Deputatul Liviu Pleşoianu transmite un nou mesaj către membrii sindicatelor din BNS și Cartel Alfa.

"Dumitru Costin și Bogdan Hossu și-au dat mâna cu #REZIST, cu CIOLOȘ, cu Insul în #Chiloți de la Corupția Ucide, cu USR, cu Tăpălagă, cu Pora, cu toată #PROPAGANDA Noii Securități pentru a protesta împotriva celor 82% dintre români care vor RĂSPUNDEREA MAGISTRAȚILOR! NU vă lăsați #MANIPULAȚI, nu vă lăsați băgați în poză alături de personaje care doresc menținerea privilegiilor Noii Securități!

Scrisoare deschisă către membrii sindicatelor din BNS și Cartel Alfa:

În cazul în care domnii Dumitru Costin și Bogdan Hossu nu v-au explicat ce fac, vă spun eu acum:

Ne puteți urmări și pe Google News

- Vă invită să ieșiți în stradă, pe 26 noiembrie, alături de #REZIST, pentru a protesta împotriva noilor Legi ale Justiției.

- Vă confiscă mitingul sindical și vă asociază cu Insul în #CHILOȚI de la „Corupția ucide”, Florin Bădiță.

- V-au spus că vă vor scădea salariile și dumneavoastră veți merge la miting convinși că pentru asta protestați. În realitate, veți intra fără voia dumneavoastră în următoarea poză: „Sindicaliștii BNS și Cartel Alfa luptă împotriva modificării Legilor Justiției și nu doresc Răspunderea Magistraților și NEIMPLICAREA SERVICIILOR în actul de Justiție”.

- Vă transformă la nivel public, fără voia dumneavoastră, în susținători ai procurorului stalinist Monica Macovei și ai Anticoruptei din Sufrageria lui Gabriel Oprea – Laura Codruța Kovesi.

Am susținut și voi susține întotdeauna, din convingere, acțiunile sindicale. Ce nu susțin și nu voi susține niciodată este #CONFISCAREA unui miting sindical și punerea sa în slujba Noii Securități. Am încredere în rațiunea, în inteligența membrilor BNS și Cartel Alfa. Dacă doriți să protestați, e DREPTUL dumneavoastră! Dar dacă le veți permite domnilor Costin și Hossu să vă asocieze cu #REZIST, cu Monica Macovei și cu Noua Securitate, care se tem că România nu va mai fi SUFRAGERIA lor, PRIVATA lor, atunci îi veți lăsa să vă pună ștampila greu de șters de „SUSȚINĂTORI AI ABUZURILOR”.

Dacă domnii Dumitru Costin și Bogdan Hossu se asociază PUBLIC cu Insul în #CHILOȚI de la „Corupția ucide” și cu #REZIST, e alegerea domniilor lor. Însă acest lucru NU are absolut nicio legătură cu activitatea sindicală! E doar un demers deopotrivă #PERVERS și #RIDICOL. ...Mizez pe faptul că dumneavoastră, mebrii sindicatelor, veți refuza să fiți târâți în RIDICOL...

Fotografia postată de Liviu Plesoianu.

Liviu Plesoianu