„Metoda accidentul“ face ravagii în Dolj

„Metoda accidentul“ face ravagii în Dolj

„Metoda accidentul“ este cunoscută în toate judeţele ţării, din păcate. Potrivit GdS, în Dolj, în ciuda campaniilor de informare totuşi există persoane care cad în capcana celor care sună dându-se drept rude apropiate sau chiar fii. Îşi modifică vocile sau plâng la telefon „plini de durere pentru a impresiona“ pe bieţii bătrâni.

Iată povestea unei bătrâne  de 79 de ani, care sâmbătă noapte a fost sunată de un bărbat spunând că este chiar fiul său, plângea pentru a putea fi credibil:

"Femeia de 79 de ani a povestit că bărbatul care a sunat pe telefonul fix chiar a convins-o că este fiul său. „Sâmbătă seară, în jurul orei 22.30, am fost sunată de un bărbat care mi-a spus plângând că a făcut accident. L-am întrebat cine este și mi-a răspuns că este fiul meu și că are nevoie de bani. Atunci m-am panicat și l-am întrebat ce s-a întâmplat, iar el mi-a spus că a lovit pe trecerea de pietoni o femeie și un copil, că le-a retezat picioarele și că se află la secția de poliție și are nevoie de bani pentru avocat. M-a întrebat câți bani am în casă, iar când i-am spus că am 1.700 de lei, mi-a spus că sunt puțini și că are nevoie de mai mulţi. Eu i-am răspuns că pot să împrumut de la fratele meu, am început să plâng și să mă gândesc cum să îl ajut. A spus să nu zic la nimeni nimic, să las lucrurile așa, că vede el cum rezolvă, și a închis. Atunci l-am sunat pe nepotul meu, fiul băiatului meu, care mi-a spus că tatăl lui este acasă și că este totul bine, și mi-am dat seama că a fost o escrocherie“, a povestit bătrâna.

Citiţi întreaga poveste dar şi despre alte cazuri  AICI: „Am început să plâng și să mă gândesc cum să îl ajut!“

Ne puteți urmări și pe Google News