Iubitorii fotbalului, invitați la ediția a II-a a Cupei Cartierelor

Iubitorii fotbalului, invitați la ediția a II-a a Cupei Cartierelor

Toți iubitorii de fotbal cu vârsta de peste 18 ani din București sunt invitaţi oficial la a doua ediţie Cupa Intercartiere Falemi Nana.

Un eveniment important pentru amatori și nu numai, Cupa Intercartiere este deschisă tuturor doritorilor, indiferent de aptitudinile tehnice sau calitățile fizice ale acestora. Participarea este gratuită, iar evenimentul aduce împreună atât pasionații acestui sport, cât și tinerele talente, cu dorințe de afirmare. Regulile sunt aceleași ca pe orice teren de fotbal de cartier: partidele durează maximum 10 minute și se încheie atunci când una dintre echipe atinge pragul de 2 goluri marcate. Cupa Intercartiere a devenit un fenomen și asta mă bucură cel mai mult. Jucători pasionați de fotbal, cunoscători ai fenomenului și iubitori de mișcare au avut grijă ca la fiecare meci atmosfera şi fair-play-ul să fie pe primul loc. Ediția a doua își propune să aducă la fel de multă pasiune, la fel de multă veselie și multe surprize și vedete alături de noi în această sărbătoare a fotbalului!, declară Nana Falemi – inițiator al acestui proiect  

Programul celei de-a doua ediţii:

-14 octombrie – calificări pe terenul de fotbal din cadrul Parcului Sebastian -15 octombrie – calificări pe terenul de fotbal din cadrul Facultății de Drept -21 octombrie - calificări pe terenul de fotbal din Tineretul – Orășelul Copiilor -22 octombrie – calificări pe terenul de fotbal din cadrul Liceului Teoretic Grigore Moisil -28 octombrie  – calificări pe terenul de fotbal din Parcul Crângași.  Marea finală a Cupei Intercartiere Falemi Nana va avea loc pe 29 octombrie, în Parcul Crângași, unde echipele calificate vor lupta pentru a ieşi învingători şi pentru a pune mâna pe marele premiu. Locul 1 – 3000 euro Locul 2 – 2000 euro Locul 3 – 1300 euro Locul 4 – 800 euro; Locul 5 – 500 euro; Locul 6 – 300 euro

Ne puteți urmări și pe Google News

 

De asemenea, se vor oferi premii constând în echipamente Joma, bilete la meciuri importante din Liga 1 și alte premii în bani. Cuantumul total al premiilor depășește 10.000 euro. În urma competiţiei din primul weekend s-au calificat către finală 10 echipe. De pe terenul din IOR au mers mai departe: Racheta, Fairplay, Bodegarii, Ambrozie Cartel, FC Pantelimon, FC Toflea şi de pe terenul din Pescariu: Sfarma-Piatra, Pescariu Team, Laromet, A&A.

După un weekend cu ploaie de toamnă și de goluri, pe terenul din Parcul Herastrău am aflat alte 4 echipe calificate în finala din 29 octombrie: Brazil Bucuresti, FC București, Luxoft și FC Pajura.