AUTOEVALUAREA Simonei Halep: „Judecând la rece, cred că am renunţat mult prea uşor în unele meciuri” Ce PROBLEMĂ crede că are românca

AUTOEVALUAREA Simonei Halep: „Judecând la rece, cred că am renunţat mult prea uşor în unele meciuri” Ce PROBLEMĂ crede că are românca

Simona Halep (locul 2 WTA) a părăsit ultimul turneu de Mare Șlem al anului - US Open - încă din primul tur, după înfrângerea înregistrată în fața Mariei Șarapova (146 WTA), scor 4-6, 6-4, 3-6. Recent, constănțeanca a tras concluzia eșecului.

„Simo” a pierdut pentru a șaptea oară în fața Șarapovei, din tot atâtea întâlniri directe, dar Halep a găsit problema care nu i-a dat pace încă de la începutul sezonului: lipsa încrederii. Doar două zile au trecut de când „Simo” a cedat în fața rusoaicei, iar românca a ținut să-și exprime public frustrarea: „Multe dintre înfrângerile pe care le-am suferit sunt cauzate de faptul că nu cred suficient că eu pot câştiga acel meci. Judecând la rece, cred că am renunţat mult prea uşor în unele meciuri. Nu doar că am renunţat, dar nici nu am crezut că pot câştiga. Şi din cauza asta am pierdut”, a spus Simona, pentru „OK Tennis”. Pentru Șarapova aceasta a fost prima ei participare la un turneu de Mare Șlem, după revenirea în circuitul WTA în urma suspendării de 15 luni pentru consum de substanțe interzise.

Altfel, pentru tenismena noastră o pauză de cel puțin o lună, până când își va începe aventura la turneele din Asia. Halep a anunțat deja că va juca în China, la Wuhan (24-30 septembrie) și la Beijing (30 septembrie - 8 octombrie).

 

Ne puteți urmări și pe Google News