VASLUI. Femeie bătută cu furca la Suletea. Polițiștii erau liberi

VASLUI. Femeie bătută cu furca la Suletea. Polițiștii erau liberi

O femeie de 61 de ani, din comuna Suletea, județul Vaslui a văzut moartea cu ochii când se întorcea de la cimitir, de unde culesese niște iarbă pentru animale.

La un moment dat, a ajuns în dreptul casei lui Mitică Florea, un consătean cu care soțul femeii avusese niște divergențe în trecut, informează colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă. De fapt, îl cam cotonogise de câteva ori. Mitică Florea tocmai dădea să iasă cu căruța din curte și, fără să se uite în stânga sau în dreapta, s-a lovit de căruța femeiei care mergea regulamentar. Calul s-a speriat, femeia s-a agitat și l-a apostrofat pe Florea Mitică mai apăsăt, grație si neînțelegerilor din trecut: „Ce faci, măi, mă omori? Nebunule!”.

Acesta, recalcitrant, a început s-o spurce în toate felurile. Aprigă, femeia nu s-a lăsat si a amenintat că va chema poliția. Atât i-a trebuit suleteanului violent. „Vrei poliție? Las’ că îți dau eu, să ai de ce s-o chemi!”, a zis Mitică Florea care a și a pus mâna pe furcă, croind-o gospodărește pe femeie!

Toate aceste grozăvii au fost povestite cu lacrimi în ochi de bunica de 61 de ani, de pe patul de spital, unde a ajuns duminică la prânz, pe la orele 13.00. „Am chemat poliția, dar au venit mai întâi cei de la Poliția de la Murgeni, pentru că cei de la noi nu erau, că aveau liber. Am înțeles că seara a mai bătut un consătean la crâșmă, că este violent și bea. Poliția trebuie să ia măsuri cu el, că ne terorizează”, a declarat femeia care are mai multe coaste fracturate, multiple plăgi înțepate cu furca și vânătăi.