Carmen Dan spune ADEVĂRUL despre relația cu Dragnea: „M-a susținut pentru că...”. Declarații ULUITOARE

Carmen Dan spune ADEVĂRUL despre relația cu Dragnea: „M-a susținut pentru că...”. Declarații ULUITOARE

Carmen Dan a dezvăluit într-un interviu pentru postul de televiziune Antena 3 motivele pentru care Liviu Dragnea a susținut-o de la început, după ce în presă au apărut mai multe zvonuri conform cărora liderul PSD o place pentru că s-au născut...în același județ.

Ministrul de Interne exclude din start orice supoziție de favoritism la adresa sa din partea șefului PSD. „Am putea privi lucrurile și dintr-o altfel de perspectivă. Am putea accepta ideea că Liviu Dragnea m-a propus ministru de Interne pentru că mă cunoaște, pentru că îmi cunoaște puterea de muncă și pentru că sunt din Teleorman”, a declarat Carmen Dan.

Mai mult, Carmen Dan a adăugat că Dragnea a susținut și alți miniștri, un exemplu concludent fiind Sevil Shhaideh, care nu este din Teleorman, dar în domeniul ei de competență a demonstrat ce poate din punct de vedere profesional.

Avertismente pentru adversari

Ne puteți urmări și pe Google News

Carmen Dan a vorbit și despre faptul că Liviu Dragnea este văzut ca o țintă pe scena politică românească. „E un om puternic. Un om cu care poţi discuta. Un om pe care puterea nu l-a schimbat. Este evident că Liviu Dragnea este o ţintă. Liviu Dragnea a spus că va acţiona. E dreptul oricărui om care este atacat să acţioneze. Nu este într-o situaţie critică. A anunţat că nu va mai avea o atitudine pasivă”, a completat Carmen Dan.