Marius Șumudică i-a UIMIT pe jurnaliștii turci: „Vă voi spune ceva, deși mi-a RUȘINE”

Marius Șumudică i-a UIMIT pe jurnaliștii turci: „Vă voi spune ceva, deși mi-a RUȘINE”

Marius Șumudică, antrenorul echipei Kayserispor, a vorbit despre perioada petrecută până acum la gruparea turcă și a afirmat că fotbalul este cel mai important pentru el.

Marius Șumudică se pregătește să debuteze în noul sezon pe banca tehnică a echipei Kayserispor. Tehnicianul a vorbit despre marea sa pasiunea, fotbalul, și a explicat că „Sportul Rege” este mai important chiar și decât părinții săi.

„Fotbalul e viața mea, am jucat fotbal și părul meu este alb încă de la vârsta asta. Încă mă simt ca un jucător, sunt apropiat de fotbaliști, ei sunt familia mea, iar eu sunt tatăl lor. Toată lumea spune că am o echipă bună, dar toată lumea a făcut transferuri bune și nu este ușor să aduci 15 jucători, dar am făcut-o. Avem 25 de jucători și vor juca cei care vor munci cel mai mult. Sper să terminăm pe o poziție bună. Vă voi spune ceva, deși mi-e rușine de asta: fotbalul pentru mine e înaintea părinților. Fotbalul mi-a oferit totul în viață, așa că îi ofer totul”, a spus Șumudică pentru „Fanatik”.

Ne puteți urmări și pe Google News