ACCIDENT ÎNGROZITOR cu TIRURI pe DN79. NEWS ALERT!

ACCIDENT ÎNGROZITOR cu TIRURI pe DN79. NEWS ALERT!

Accident în lanț pe DN79, situație incredibilă, trei TIR-uri s-au ciocnit, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers.

Traficul rutier este blocat, miercuri dimineaţă, între Arad şi Oradea, pe DN 79, unde trei TIR-uri care circulau în aceeaşi direcţie s-au ciocnit, după ce unul dintre şoferi nu a observat că mai multe maşini erau oprite din cauza unor lucrări de întreţinere a drumului, anunţă România TV.

 

În urmă carambolului, soldat cu un rănit, s-au format coloane de maşini pe aproximativ 4 kilometri în ambele sensuri de circulaţie.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea Şimand, spre municipiul Arad, martorii afirmând că şoferul unui TIR cu platforma de transport automobile, care era goală, nu a frânat la timp pentru a opri la o coloana de maşini. Martorii spun că trailerul, care circulă în aceeaşi direcţie, a intrat violent în ultimul automarfar din coloana, care a fost împins şi a lovit TIR-ul din faţă să.

 

Şoferul care nu ar fi fost atent şi a provocat accidentul a fost rănit, fiind preluat de o ambulanţă pentru a fi transportat la Spitalul Judeţean Arad. Poliţiştii fac cercetări la faţă locului.