Ponta ARUNCĂ BOMBA despre Ordonanța Pensiilor: „N-are nicio legătură cu pensiile speciale! Uitați de ele”

Ponta ARUNCĂ BOMBA despre Ordonanța Pensiilor: „N-are nicio legătură cu pensiile speciale! Uitați de ele”

Victor Ponta, invitat la Realitatea TV a declarat că Ordonanța despre care s-a tot vorbit în presă care viza pensiile speciale, nu are nicio legătură cu aceste pensii, ci face refereire la pensiile militare de stat.

Ponta a făcut referire și la pensiile speciale, susținând că Ordonanța de Urgență, adoptată de Guvern, nu are nicio legătură cu pensiile speciale, ci doar despre pensiile militare de stat. „Nici măcar Olguța Vasilescu habar n-are despre ce vorbește”, a precizat Ponta, la Realitatea TV.

„Toată lumea a vorbit de pensii speciale, însă Ordonanța nu face referire la acestea ci se referă la pensiile militare de serviciu”, a declarat Ponta.

„Am auzit cea mai mare miciuna a lui Dragnea. Dragnea a zis ca pensiile în cazul medicilor vor crește. Medicii nu au pensii speciale, dom`le. Deci nu s-a atins nimeni de pensii speciale. Uitatați de ele”, a declarat Ponta.

Ne puteți urmări și pe Google News

În studioul emisiunii s-a atacat și subiectul datoriilor pe care postul de televiziune le are către stat. Realitatea Tv se află în insolvență

„Pe bune, nu intrați în subiectul ăsta, că nu e în avantajul dvs. Nici al dvs, nici al meu” a declarat Victor Ponta, în timp ce prezentatoarea emisiunii, Denis Rifai, insista că Realitatea TV este un post de bună credință și încearcă să-și plătească datoriile către stat.