Atacuri NECONTENITE din partea lui Rogozin pentru România. Pe români îi numește criminali și violatori

Atacuri NECONTENITE din partea lui Rogozin pentru România. Pe români îi numește criminali și violatori

Se pare că vicepremierul Federaţiei Ruse va fi încă mult timp afectat de faptul că România i-a interzis survolarea spațiului său aerian. Cu orice ocazie, nu uită să vorbească urât de România sau să lanseze atacuri.

Dmitrii Rogozin, vicepremierul Federaţiei Ruse, a explicat de ce România a decis să închidă spaţiul său aerian pentru aeronava civilă în care se afla şi oficialul rus, ceea ce, în opinia sa, va duce la tensionarea situaţiei în regiune. Din punctul său de vedere, interzicerea pătrunderii avionului său a fost o mare greșeală.

 

Potrivit Adevarul.ro, Rogozin şi-a amintit că, de fapt, România s-a aflat printre cei care au fost învinşi în cel de-Al Doilea Război Mondial şi că merita să fie pedepsită.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

El a declarat: ”În România, există foarte multă lume care trăieşte cu acele amintiri despre România Mare, care împreună cu Hitler au trecut frontiera de Est. La sfârşitul războiului ei au devenit parte a coaliţiei de învingători, dar nu a coaliţiei celor pe care trebuia de pedepsit cu reparaţii, contribuţii, modificarea frontierilor. Eu am discutat cu bătrânele care au trăit acele timpuri ocupaţia (face referire la mărturiile unor bătrâne din oraşul Voronej, Ucraina). Ele spuneau că inclusiv nemţii încercau să-i liniştească pe români, pentru că dacă românii intrau într-un sat, ei nu puteau pleca până nu omorau sau violau pe cineva. Este o amintire neagră rămasă în urma fasciştilor români”, a declarat Dmitrii Rogozin într-un interviu pentru NTV-Moldova.