LUPTA ANTICORUPŢIE din România, stipulată într-un contract de operaţiuni psihologice. Victimele Manipulării: ROM|NII

LUPTA ANTICORUPŢIE din România, stipulată într-un contract de operaţiuni psihologice. Victimele Manipulării: ROM|NII

Lupta ANTICORUPŢIE din România, ţinta unui contract de consultanţă strategică comandat de cea mai puternică şi influentă maşinărie de Psy OPS şi date din lume!

Pe 27 Martie 2017, la Departamentul de Justiţie al SUA/ Divizia pentru Securitate Naţională/Unitatea de Înregistrare FARA– Foreign Agents Registration Act, a fost declarat contractul (foto stânga) dintre compania SCL Social ( StrategicCommunication Laboratories) din Londra, parte a SCL Group, lider mondial în comunicaţiile bazate pe date, cercetare comportamentală, comunicare strategică ce foloseşte tehnici de „psy ops„/operaţiuni psihologice, implicată în Brexit şi alegerea lui Donald Trump la Casa Albă şi firma Andreae & Associates, o altă  puternică companie de consultanţă din Washington DC care se ocupă de relaţii strategice, bussines de intelligence şi consiliere în managementul riscurilor politice iar contractul vizează lupta anticorupţie din România, scrie sorinamatei.ro.

Documentul depus la Departamentul de Justiţie al SUA arată că SCL Social din Londra (foto stânga), firma de cercetare şi documentare axată pe alegeri şi campanii, parte a SCL Group, a angajat pe 17 Martie 2017 firma Andreae & Associates din Washington DC ca să furnizeze “relaţii guvernamentale, consiliere pe comunicare şi servicii de afaceri publice pentru SCL Social referitoare la eforturile lor pe zona anticorupţie din România”. “Activităţile pot include comunicări cu membrii Congresului SUA şi stafful acestora şi/sau membri ai puterii Executive privind eforturile anticorupţie din România, precum şi potenţiale întâlniri ale SCL Social. Activităţile pot include comunicări cu reprezentanţii diferitelor organizaţii media şi/sau alte persoane sau organizaţii în numele SCL Social”, se arată în contract.

Înţelegerea în privinţa serviciilor de consultanţă pe care Andreae & Associates din Washington DC trebuie să le presteze către SCL Social din Londra este detaliată tot în contractul (foto dreapta) depus la Departamentul de Justiţie al SUA. Astfel, Andreae & Associates din Washington DC trebuie să furnizeze către SCL Social din Londra următoarele: “consultanţă în privinţa afacerilor publice strategice şi servicii de consiliere, educarea membrilor Congresului SUA şi membrilor Administraţiei SUA în problemele legate de corupţia din România, furnizarea de cercetări şi notificări despre eforturile depuse în cadrul USG (United States Government) care afectează eforturile anticorupţie din România, indentificarea şi organizarea angajamentelorde a vorbi la nivel local şi naţional în numele SCL Social despre starea corupţiei şi eforturile de a fi contracarată în România, menţinerea şi fortificarea/întărirea alianţelor cu alte grupuri de interese ale căror scopuri sunt similare cu cele ale SCL Social, lucrul în vederea susţinerii echilibrate şi neutre a eforturilor anticorupţie din România”

Contractul a fost încheiat şi semnat pe 17 Martie 2017 între  SCL Social şiAndreae & Associates pe o perioadă de o lună şi potrivit Departamentului de Justiţie al SUA este încă activ (foto jos), putând fi prelungit după acordul scris al părţilor. În schimbul serviciilor funizate,SCL Social din Londra a plătit cătreAndreae & Associates din Washington DC suma de 60.000 de dolari (foto stânga), în două părţi egale, la începutul şi sfârşitul contractului. Cheltuielile de afaceri care depăşesc 250 USD trebuie să primească aprobarea anterioară a clientului SCL Social, se arată în contractul depus la DOJ.

Documentul depus la Departamentul de Justiţie al SUA mai stipulează existenţa şi a unuiacord de confidenţialitate, semnat încă din 9 Martie 2017, înainte de încheierea propriu zisă a contractului, între Andreae & Associates şi firma sa mamă, Global Strategy Limited. “În cazul în care Andreae & Associates foloseşte un subcontractant sau un consultant pentru îndeplinirea oricăror servicii în temeiul prezentei înţelegeri, contractantul /Andreae&Associates va solicita unui astfel de subcontractant sau consultant să execute un angajament de confidenţialitate şi nedivulgare în aceleaşi condiţii”, se arată în contract.

Înţelegerea dintre Andreae&Associates şi SCL Social a fost semnată pe 17 Martie 2017, în olograf de către Julian Wheatland, preşedintele SCL Group în numele “Group COO” şiCharles Andreae, preşedintele Andreae&Associates (foto dreapta), iar potrivit Departamentului de Justiţie al SUA, locaţia agentului străin pentru care Andreae&Asscociates a trebuit să declare acest contract în baza legii FARA este România.

Societatea şi agentul străin care au comandat contractul referitor la lupta anticorupţie din România şi care a trebuit declarat la DOJ de către Andreae&Asscociates este SCL Social. SCL Social este o firmă încorporată pe 19 Februarie 2013, în Londra, şi condusă de Alexander James Ashburner Nix, fiind parte componentă a SCL Group.

Britanicul Alexandru Nix, directorul companiei, este una dintre figurile centrale ale SCL Group, deţinând funcţii de conducere şi acţiuni alături de mama şi sora sa la SCL Group şi conducând SCL Sovereign LTD, SCL Digital LTD, subsidiara din SUA, SCL USA INC, aflată la aceeaşi adresă Bannon Strategic Advisors, Brietbart, Glittering Steel şi Feemark Advisors. De asemenea, Alexander Nix este şi directorul SCL Commercial LTD, SCL Elections, SCL Cambridge Analytica UK LTD. De mai bine de 14 ani, Nix este director în SCL Group LTD şi de aproape 5 ani este CEO al Cambridge Analytica LLC. Semnatarul contractului (document integral mai jos) în numele grupului referitor la lupta anticorupţie din România este însă britaniculJulian Wheatland, preşedinte al SCL Group şi executiv al SCL USA Inc.

 

SCL Group, adică Strategic Communication Laboratories, este o companie privată britanică de cercetare comportamentală şi de comunicare strategică, înfiinţată în Londra în 1993. Prezentată ca “o agenţie globală de gestionare a alegerilor”, implicată în Brexit şi alegerea lui Donald Trump, SCL Group şi-a dobândit succesul dar şi recunoaşterea publică în special prin intermediul societăţii afiliate din SUA, Cambridge Analytica. Grupul de consultanţă, puternic şi extrem de influent la nivel global, efectuează exploatări de date şi analiză de date iar comunicările sunt direcţionate în mod specific către grupuri de public ţintă pentru a modifica comportamentul în conformitate cu obiectivele clientului. (dublu click)

După succese comerciale, SCL s-a extins şi în zona militară, de intelligence şi politică, a devenit cunoscută pentru presupuse implicări în campanii de dezinformare militară pe care compania le neagă iar potrivit SCL, firma a participat în peste 25 de campanii politice şi electorale din 1994. Implicarea SCL a fost folosită de militari şi politicieni ca să studieze şi manipuleze opinia publică în ceea ce priveşte voinţa politică.

Foloseşte ceea ce se numeşte “psy ops”, operaţiuni psihologice, ca să ofere o perspectivă asupra gândirii publicului ţintă. (dublu click) SCL susţine că a reuşit să ajute la lovituri de stat şi tot potrivit siteului său, a influenţat alegerile din Italia, Letonia, Ucraina, Albania, România, Elveţia, Africa de Sud, Nigeria, Kenya, Mauritius, India, Indonezia, Thailanda, Taiwan, Columbia, Pakistan, Antigua, Trinidad Tabago, fiind implicată şi în alegeri din Regatul Unit al Marii Britanii şi Statele Unite ale Americii.

Ne puteți urmări și pe Google News