CE de fotbal în sală pentru DIABETICI

CE de fotbal în sală pentru DIABETICI

România va găzdui, în premieră, Campionatul European de fotbal în sală pentru persoane cu diabet DiaEuro 2017, în perioada 16 - 23 iulie.

România va găzdui, în premieră, Campionatul European de fotbal în sală pentru persoane cu diabet DiaEuro 2017, în perioada 16 - 23 iulie, informează Federaţia Asociaţiei Diabeticilor din ţara noastră.  

Competiţia va avea loc la Sala Polivalentă a Clubului Sportiv Dinamo, din Şoseaua ''Ştefan cel Mare'', nr. 7-9, Bucureşti, cu participarea formaţiilor din 12 state: Belgia, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Kârgâzstan, Macedonia, Portugalia, România, Rusia, Slovacia, Slovenia şi Ungaria.  

Echipa României este campioana ediţiilor din anii 2014 şi 2015 la DiaEuro. Ceremonia de deschidere va avea loc luni, 17 iulie, ora 9:00, la Clubul Sportiv Dinamo.  

Ne puteți urmări și pe Google News

DiaEuro este un proiect social care şi-a propus să crească nivelul de conştientizare în rândul populaţiei asupra problematicii globale a diabetului şi să arate că persoanele cu diabet pot avea o viaţă activă şi că pot practica orice activitate fizică, fie ea recreaţională sau competiţională.