Gareth Bale, un posibil transfer la Manchester United

Gareth Bale, un posibil transfer la Manchester United

Potrivit rapoartelor din Spania, starul lui Real Madrid, Gareth Bale, ar fi deschis la un transfer de vară, la Manchester United.

Manchester United avansează în prezent planurile pentru coechipierul lui Bale de la Real Madrid, Alvaro Morata.

Cu toate acestea, ei au sperat să semneze cu Bale încă de când juca la Southampton și Tottenham.

United l-a vrut pe acesta de când era adolescent, dar Bale a decis să se mute în Spurs.

Ne puteți urmări și pe Google News

Și, de asemenea, nu au reușit să semneze cu jucătorul de 27 de ani, în 2013, când a ales să se alăture celor de la Real, în ciuda faptului că David Moyes a oferit echipei Tottenham 120 de milioane de lire sterline.

Discuția că s-ar putea în cele din urmă să se mute pe Old Trafford a reapărut în ultimele luni, Bale având un sezon dificil în capitala spaniolă.

Probleme la gleznă și gambă l-au împiedicat să aibă mai multe apariții la competiții. A avut doar 26 de apariții în toate competițiile și a fost, de asemenea, pregătit pentru câștigarea finală a Ligii Campionilor de la Juventus la începutul acestei luni.

Zinedine Zidane are o mare dilemă de selecție înaintea noului sezon.

 Bleacher Report susține că dacă Bale pleacă, atunci United este destinația lui Nr.1.

Se spune că starul din Țara Galilor este dispus să se alăture pentru doi ani celor de la Manchester United, în ciuda faptului că Realul domină fotbalul european.

O mișcare rămâne puțin probabilă, dar Bale se presupune că va mai reveni în Premier League în viitor.

În ciuda problemelor fizice ale lui Bale, din sezonul trecut, Realul este pe deplin încrezător că se va reface.

Medicii din Madrid încă se preocupă de problema la gambă, care l-a împiedicat pe Bale să joace în finala Ligii Campionilor.

Gareth Bale a fost ajutat să se refacă și să revină la forma în care era înainte de apariția problemelor la gleznă și gambă.

Luka Modric, coechipierul său de la Real, care a afirmat că acesta s-ar putea transfera la Manchester United și PSG, crede că internaționalul galez nu a depășit așteptările de când s-a mutat de la Tottenham la Madrid pentru o sumă de record în 2013, din cauza probleme fizice pe care le-a avut. Bale însă s-a luptat să meargă mai departe.

 Au existat câteva discuții despre faptul că interesul Realului pentru Kylian Mbappe, în această vară, ar putea forța unul dintre actualii trei din clasament, Bale (cel mai probabil), Cristiano Ronaldo sau Karim Benzema, să plece.

Cu toate acestea, Modric a replicat că fostul jucător a lui Tottenham nu este în întregime stabilit la Bernabeu și și-a exprimat speranța că va rămâne la club și își va arăta valoarea în sezonul următor.

"El va face totul pentru echipă și acesta este cel mai important lucru", a spus Modric. Nu vrea să fie mai presus de echipă și este foarte umil".

"Nu o să-l schimbăm pe Gareth, așa este el și trebuie să acceptăm asta. A avut un an foarte dificil, cu multe probleme fizice, dar a început sezonul foarte bine și a fost cel mai bun jucător al nostru. Pentru el este important să fie sănătos și sper sa vedem cel mai bun Gareth în acest an".

 Și jucătorul galez a dat impresia că nu mai vrea să vorbească despre plecarea sa de la Real Madrid, promițând că va rămâne alături de giganții spanioli, la începutul lunii trecute.

"Am semnat un contract pe termen lung la Madrid", a spus Bale, referindu-se la acordul semnat anul trecut, care îl leagă de club până în 2022.

"Familia mea este fericită și sunt fericit, deci da, vom continua ceea ce facem, să câștigăm trofee și sunt fericit".

Cu toate acestea, în ciuda afirmațiilor sale, se pare că Bale le-a spus celor de la Real că ar fi bine să țină cont de ofertele celor de la United.

Publicația spaniolă Diario Gol a afirmat că și cei de la PSG s-au interesat în legătură cu disponibilitatea lui Bale, însă agentul său, Jonathan Barnett, le-a spus celor de la Real că acesta nu se va muta în Franța.

Diario Gol spune că, în schimb, a dat lumina verde unui transfer pe Old Trafford.

Dacă se va transfera vom vedea. Dacă sunteți pasionați de pariuri, puteți intra pe 888sport.ro și paria. Există multe cote 888sport cu privire la un posibil transfer al lui Bale. Ele pot fi un bun indiciu pentru pariu de succes.