Cum l-a vindecat Pomohaci pe un bărbat de o boală cumplită! Ce simțea după rugăciunile preotului

Cum l-a vindecat Pomohaci pe un bărbat de o boală cumplită! Ce simțea după rugăciunile preotului

Unul dintre vecinii și prietenii preotului Pomohaci, implicat într-un scandal sexual de proporții, a declarat pentru Antena Stars că soția sa a mers la biserică la preotul-artist pentru a se ruga, după ce bărbatul a suferit o intervenție chirurgicală.

Vecinul preotului a precizat în dircet, la emisiunea "Agenţia VIP" că a fost operat pe creier, iar soția înspăimântată de faptul că bărbatul risca să-și piardă vederea a mers la preotul Pomohaci. În mod surprinzător, după ce se îmbrăca cu hainele pe care femeia i le ducea preotului Pomohaci să le atingă în timpul slujbei, soțul se simțea mult mai bine.

Dezvăluirile despre AVEREA COLOSOALĂ a lui Pomohaci, care dau peste cap tot ce se știa despre „Popa săracilor”

„Datorită rugăciunilor spuse de Cristian Pomohaci, eu astăzi, după 26 de ani, eu sunt om. Eu îl cunosc dinainte să fie preot. Era un om foarte bun” a spus vecinul preotului. 

„Prin rugăciuni m-a vindecat, nevastă-mea mergea la el la biserică, eu nu m-am dus, iar el se ruga – nevastă-mea mergea cu câte o bluză, cu câte un tricou. Iar eu simţeam o uşurare în secunda în care îmbrăcam acea haină. Nu, personal nu am fost, nu am putut fi transportat", a povestit vecinul acestuia.

Preotul Pomohaci, ANCHETAT de procurori pentru coruperea sexuală a unui minor

O PATĂ NEAGRĂ DIN TRECUTUL lui Pomohaci a ieșit la suprafață! Fosta soție A SPUS TOTUL

Cristian Pomohaci, unul dintre cei mai controversați preoți din România, este implicat într-un scandal de natură sexuală care depășește limitele celei mai bolnave imaginații.

SCANDALOS. Preot VEDETĂ-TV, acuzat de PEDOFILIE: „Facem sex, te PLĂTESC pentru sex! Arată-mi...” - Foto Galerie

Ne puteți urmări și pe Google News