Probleme financiare pentru un site cunoscut din România. Detalii de ultimă oră

Probleme financiare pentru un site cunoscut din România. Detalii de ultimă oră

Site-ul Vocea.biz trece printr-o perioadă de probleme financiare. Vasile Pușcaș a anunțat redacția că sunt probleme financiare și că urmează măsuri.

Săptămâna trecută, redacția a fost înștiințată că finanțatorul Vasile Pușcaș se confruntă cu probleme financiare și că vor urma, în consecință, o serie de măsuri.

După anunțul de săptămâna trecută, Vocea.biz și-a anunțat vânzătorul de publicitate – regia Thinkdigital, reprezentată de Dragoș Stanca în România – că renunță la contract.

Printre măsurile adoptate de cei de la Vocea.biz se numără şi următoarele:

Ne puteți urmări și pe Google News

-Vocea.biz, un site cu peste 13 milioane de afișări lunar, urmează să fie “întreținut” de doar cinci oameni. În prezent peste 20 de ziariști lucrau pentru publicația online

-15 oameni urmează să plece. Printre aceștia, și publisherul general, Claudiu Ilioiu, cel care a lansat, practic Vocea.biz, în septembrie anul trecut (până atunci, site-ul se numea voceatransilvaniei.ro și era o publicație regională).

-Angajaților li s-a comunicat că vor mai primi salariul pe luna iunie și pe iulie. În iulie însă, redacția va lucra de acasă.

Claudiu Ilioiu, pentru Paginademedia.ro:

„Nu vreau să comentez situația. Este o decizie de management, luată de boardul companiei. Nu pot face altceva, decât să mă asigur că oamenii își vor primi drepturile salariale, conform contractului, până la închiderea colaborării”.