Zidane l-a sunat disperat pe Ronaldo

Zidane l-a sunat disperat pe Ronaldo

Star-ul lui Real Madrid vrea să părăsească Spania, din cauza acuzațiilor de fraudă, dar „Zizou” încearcă din răsputeri să-și întoarcă elevul din drum

Presa internațională a titrat că Real Madrid ar putea rămâne fără Cristiano Ronaldo. Portughezul (32 de ani), de trei ori câștigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid, a fost acuzat oficial că a fraudat statul spaniol cu 14,7 milioane de euro, bani ascunși în paradisul caraibian.

Dezamăgit de cele întâmplate, Ronaldo pare hotărât să părăsească definitiv Spania. Clubul madrilen i-a stabilit deja lusitanului suma de transfer: 180 de milioane de euro. Acum, până și fanii Realului încearcă din răsputeri să-l convingă pe Cristiano să nu plece de pe „Bernabeu”.

„Avem nevoie de tine!”

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit „Marca”, cotidianul „de casă” al lui Real Madrid, Zinedine Zidane, tehnicianul „galacticilor”, l-a sunat pe Ronaldo și a încercat să-l determine pe lusitan să rămână la echipă. Deși se află în vacanță, în Italia, asta nu l-a oprit pe „Zizou” să-l contacteze pe cel mai valoros jucător al trupei sale. „Cris, avem nevoie de tine!” - e mesajul pe care Zidane i l-a transmis lui Ronaldo. Portughezul se află în Rusia, alături de naționala țării sale, unde participă la Cupa Confederațiilor.

United și Ancelotti pot profita

Sursa citată a mai anunțat că Zidane va face tot ce este posibil ca Ronaldo să nu plece, și că cei doi vor avea o întâlnire în scurt timp. Pe lângă tehnician, portughezul a mai fost sunat și de fundașul Sergio Ramos. La pândă stau acum Manchester United și Carlo Ancelotti, care îl vrea pe Cristiano la Bayern Munchen.