BOMBĂ! De ce a LIPSIT ministrul FINANŢELOR de la votarea legii salarizării unitare

BOMBĂ! De ce a LIPSIT ministrul FINANŢELOR de la votarea legii salarizării unitare

PNL şi toate forţele de dreapta au posibilitatea să dea dovadă de responsabilitate şi să atace la Curtea Constituţională legea salarizării, a scris senatorul PNL Florin Cîţu pe contul său de facebook cu puţin timp în urmă.

“Secretul pe care vi-l dezvalui este motivul pentru care aceasta lege trebuie atacata cu sanse reale de reusita.

Atentie! Pana la momentul aprobarii nu a fost depusa, conform legii finantelor publice si Constitutiei, fisa bugetara care prezinta impactul legii si sursele de finantare. Asta din cel putin doua motive: - legea a fost initiata de grupul paralamentar PSD si nu de guvern. Saracii paralamentari PSD de unde sa produca ei cifre cand ei nu au habar ce scrie in lege. - singurul care ar putea produce o asemnea fisa justificativa este ministrul de finante care insa nu o poate furniza fara sa mearga la puscarie!!! (asta pe alta lege, legea raspunderii ministeriale). Aici aveti si explicatia pentru care pionii importanti din guvern nu au fost ieri prezenti la votul final.

Cred ca asta este punctul slab prin care noi toti, cei de buna credinta, putem sa oprim aceasta lege”, a scis Florin Cîţu.

Ne puteți urmări și pe Google News