Noi IMAGINI cu TERORISTUL de la Manchester au fost publicate de polițiști

Noi IMAGINI cu TERORISTUL de la Manchester au fost publicate de polițiști

Polițiștii din regiunea Manchester încearcă să pună cap la cap datele, pentru a reconstitui traseul, mișcările și motivele ucigașului Salman Abedi, cel care a detonat o bombă în timpul concertului Ariana Grande din Manchester.

Detectivii au dat publiciătții o serie de imagini cu atacatorul Salmab Abedi, în încercarea de a descoperi acțiunile și motivele teroristului, scrie The Guardian.

Polițiștii spun că Abedi a plecat din Marea Britanie în 15 aprilie și s-a întors în 18 mari, cu patru zile înainte de a detona bomba la Arena Manchester, ucigând 22 de oameni. 

Detectivii au confirmat că Abedi, un libiano-britanic, a cumpărat părți ale bombei devastatoare după ce s-a întors în Marea Britanie, dar nu au putut să stabilească dacă alte bucăți le-a achiziționat înainte să plece în Libia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ei au urmărit cu atenție și au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a stabili când și cum a fost fabricatp bomba, în zona Banff Road, în Rosholme, unde locuințele au fost percheziționate de mai multe ori. 

(Foto: The Guardian)

„Am avut ofițeri de poliție care au condus raiduri din casă-n casă, dar tot nu știm exact de ce s-a dus Abedi acolo și este vital să înțelegem exact unde s-a dus, în ce loc exact, cu cine a vorbit în aceste ultime zile înainte de atentatul în care a murit”, a spus Russ Jackson, șeful unității de contra-terorism din nord-vestul țării. 

(Foto: The Guardian)