CRIMĂ în stil MAFIOT la KOLN. Un tânăr din Argeș a fost EXECUTAT

CRIMĂ în stil MAFIOT la KOLN. Un tânăr din Argeș a fost EXECUTAT

Doi români din Vâlcea sunt cercetați de autoritățile germane, după ce un tânăr din Argeș a fost ucis cu sânge rece în urma unui scandal petrecut într-un orășel de lângă Koln.

Tânărul, originar din localitatea Popești, județul Argeș, lucra împreună cu fratele său, în vâstă de 25 de ani, la o măcelărie. Conflictul a început din cauza consmului excesiv de alcool,  într-u restaurat. În scandal au fost implicați 9 tineri români. Conflictul a degenerat într-o adevărată încăierare, tânărul din Argeș fiind atacat chiar cu un cuțit de măcelărie, scrie Voceavalcii.ro. 

Victima a fost lovită în cap cu pumnul și apoi înjunghiat cu un cuțit de măcelărie. Din păcate, medicii nu au putut să mai facă nimic pentru el. După atac, agresorii au fugit, însă poliţiştii germani au reuşit să-i identifice, să-i reţină şi să-i ducă la audieri.

Aceștia urmează să fie puși sub acuzare de procurorii din Koln şi vor fi anchetaţi pentru crimă. Între timp, conform spuselor familiei tânărului mort, aceștia au fost eliberați.

Ne puteți urmări și pe Google News