Ioan Rus neagă PRIETENIA cu Laura Kovesi. Detalii despre întîlnirea de la Bruxelles

Ioan Rus neagă PRIETENIA cu Laura Kovesi. Detalii despre întîlnirea de la Bruxelles

Ioan Rus, fostul ministru de Interne și unul dintre cei mai puternici oameni din România conform declarațiilor venite din anturajul clasei politice, a discutat despre legăturile pe care le are cu Laura Codruța Kovesi.

Ioan Rus neagă vizitele pe care șefa DIICOT le-a făcut la domiciliul lui Ioan Rus."Nu am fost acasă la Gabriel Oprea în seara alegerilor prezidenţiale. Doamna Kovesi nu a fost la mine acasă şi nici eu la dânsa. Nici dânsa nu a fost invitată sau neinvitată şi nici eu la dânsa, invitat sau neinvitat. La Bruxelles am fost la o cafea, dar nu singuri. Mai mulţi miniştri au fost la masă. Am fost patru ani ministru de Interne, am lucrat bine împreună şi atât. Foarte bine că m-am întâlnit. Nu am discutat nimic. Eu şi colegii mei de la Cluj nu am avut nicio apropiere de acel grup de oameni. În 2013 eram profesor universitar la Cluj când m-am întâlnit cu dânsa. Nu ştiam că va urma să fiu ministru", a spus Rus.

Fostul ministru crede că o comisie parlamentară poate scoate la iveală dacă au fost fraude sau nu la alegerile prezidenţiale din 2009. "Eu cred că dacă o comisie parlamentară îşi face treaba va putea să afle adevărul dacă a fost ceva sau nu. Eu nu dau niciun verdict. Ce a fost de notorietate atunci a fost viteza cu care s-a votat la o ambasadă. Atât. Mi-e greu să cred însă că s-a furat la un asemenea nivel", a încheiat Rus.

 

Ne puteți urmări și pe Google News