TRAFIC BLOCAT pe Valea Prahovei. Trenurile sunt OPRITE în DOUĂ JUDEȚE de COPACI CĂZUȚI pe calea ferată

TRAFIC BLOCAT pe Valea Prahovei. Trenurile sunt OPRITE în DOUĂ JUDEȚE de COPACI CĂZUȚI pe calea ferată

Trafic blocat pe Valea Prahovei. Circulația trenurilor este oprită din cauza unui copac doborât de vânt pe calea ferată. Tot din cauza unui arbore prăbușit, trenurile sunt blocate și în județul Hunedoara, la Merișor, lângă zona în care, pe 8 aprilie, a deraiat un mărfar, accident feroviar în care au murit doi oameni.

Trafic blocat pe Valea Prahovei. Circulația trenurilor este oprită din cauza unui copac căzut pe calea ferată.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația feroviară pe magistrala 300 este momentan oprită între stațiile Timișul de Sus și Predeal, în județul Brașov. Din acest motiv, deplasarea a trei trenuri de persoane este afectată. Arborele a fost doborât de vântul puternic.

Tot din cauza vântului puternic, un copac s-a prăbușit și peste calea ferată care face legătura între Simeria și Petroșani, în zona stației Merișor, din județul Hunedoara. Drept urmare circulația feroviară pe secția CF 202 Petroșani - Simeria este momentan oprită. Din acest motiv, un tren personal și-a întrerupt deplasarea, până la remedierea situației, a anunțat central INFOTRAFIC.

Ne puteți urmări și pe Google News

Și circulația rutieră este întreruptă, pe ambele sensuri, tot din cauza unui arbore doborât de vântul puternic, pe DN 1E, între Râșnov și Poiana Brașov.