SCANDAL IMENS. S-a aflat cauza reală a MORŢII unui INTERLOP celebru. Fata acestuia susţine că AR FI PUTUT FI SALVAT

SCANDAL IMENS. S-a aflat cauza reală a MORŢII unui INTERLOP celebru. Fata acestuia susţine că AR FI PUTUT FI SALVAT

Scandal între Claudia, una dintre fiicele lui Fane Spoitoru, şi soţia acestuia. Fata a dezvăluit cauza reală a morţii acestuia şi susţine că tatăl ei putea fi salvat dacă soţia acestuia nu-l deconecta de la aparate.

Fane Spoitoru a murit acum un an, într-o clinică din Israel. Claudia, una dintre fetele interlopului, susţine că ar fi putut fi salvat dacă nu ar fi fost deconectat de la aparate.

”El a murit de hematom subdural, nu de comoţie cerebrală cum s-a spus. Am certificatul de deces, pe care l-am obţinut ca să deschidem noi, copiii, succesiune după tata, iar la cauza morţii este trecut acest diagnostic: hematomul subdural. Acesta se face în urma unei căzături, a unei lovituri puternice şi deşi prognosticul este sumbru, în astfel de cazuri, cu mortalitate de aproape jumătate din cazuri, în situaţia tatei ar fi existat şanse de salvare pentru că el se afla în spital şi dacă ar fi fost operat poate scăpa". a spus Claudia.

"După ce am obţinut copia după certificatul de deces, am discutat cu medici despre hematomul subdural. Ei mi-au spus că în astfel de cazuri pacientul trebuie ţinut la aparate 9 zile şi ajutat cu aparate. Pe când tatăl meu a fost ţinut doar 3  zile şi apoi deconectat de la aparate. Mulţi s-au vindecat, au depăşit momentul critic şi trăiesc şi acum".

Ne puteți urmări și pe Google News

"Decizia a fost luată de soţia tatălui meu, de Elena. Dar ce să faci, în Israel, unde tata se afla internat pentru altceva, ziua de spitalizare costă 3.000 de euro. Probabil ei i s-a părut scump”, a declarat Claudia, fiica lui Fane Spoitoru, pentru wowbiz.ro.