Lucian Isar, implicat într-un accident pe Valea Oltului! A intrat cu Porsche-ul într-un TIR - VIDEO

Lucian Isar, implicat într-un accident pe Valea Oltului! A intrat cu Porsche-ul într-un TIR - VIDEO

Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, a fost implicat într-un accident pe Valea Oltului. Accidentul a avut loc în urmă cu câteva ore, iar Isar a fost transportat la Spitalul Județean Vâlcea.

Potrivit informațiilor de ultimă oră, șoferul autoturimsului Porsche implicat în accidentului în urma căruia un tir a fost  aruncat pe calea ferată, era Lucian Isar, soțul senatoarei liberale Alina Gorghiu, potrivit VoceaValcii.ro.

Deși este rănit, Lucian Isar este stabil. la spital, s-a deplasat și preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican.

Isar s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă, martorii accidentului susținând că acesta a condus cu viteză și agresiv, executând mai multe depășiri riscante.

Accidentul s-a produs în momentul în care Lucian Isar, în vârstă de 38 de ani, a intrat într-o depășire pe linie continuă, în zona localitații Câineni. Neavând vizibilitate, Isar a intrat în coliziune cu o autoutilitară, intrând apoi în roata unui tir, care a explodat.

Șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanul și a ajuns pe cale ferată.

Lucian Isar este bancher, însă a fost și ministru Guvernul Ponta, timp de patru luni. Începând cu 2006, Isar a ocupat funcţiile de vicepreşedinte şi Head of Trading Unit la Citibank și de director executiv al Departamentului de Pieţe Globale al Bancpost, precum şi de membru al Comitetului Executiv al aceleaşi bănci.

În mai 2012, a fost propus de premierul Victor Ponta pentru funcţia de ministru delegat pentru mediul de afaceri, în cadrul Ministerului Economiei. A rezistat în fotoliul ministerial numai patru luni. A renunţat la funcţie după un conflict cu Ponta.

În prezent, este consilier la Banca Feroviară şi speră să ajungă guvernatorul BNR în locul lui Mugur Isărescu.