Lupte INTENSE în cadrul USR! Se doreşte DETRONAREA lui Nicuşor Dan

Lupte INTENSE în cadrul USR! Se doreşte DETRONAREA lui Nicuşor Dan

Cristian Ghinea, fostul ministru al Fondurilor Europene din cabinetul Cioloş, se pregăteşte să îi sufle partidul de sub nas lui Nicuşor Dan, scrie romaniacurata.ro. Ghinea este pe cale să rupă o parte însemnată din USR pentru a o pune la dispoziţia fostului său şef de la Guvern, Dacian Cioloş.

Mişcarea vine în contextul în care partidul fondat de Nicuşor Dan, fără o doctrină clară şi cu structuri slabe în teritoriu, se află în plin proces de reaşezareşi limpezire ideologică.

De fapt, fostul activist "Salvaţi Bucureştiul" a şi recunoscut că în USR există mai multe curente şi facţiuni şi că, cel mai probabil, va avea loc o scindare în cursul actualei legislaturi. 

Prima mutare a avut loc în momentul în care Ghinea s-a declarat dezamăgit de faptul că Dacian Cioloş nu a fost invitat de Nicuşor Dan în USR.

Ne puteți urmări și pe Google News

“Sunt un om disciplinat, dar am intrat într-un partid democratic, unde deciziile cruciale legate de soarta partidului trebuie luate în cadru larg, după dezbatere și consultare. Răspunsul brusc și neechivoc față de planul marelui USR ar fi trebuit cântărit și dezbătut înainte în partid”, aceasta este reacţia lui Ghinea care a circulat pe siteuri.