Femeia „zburătoare”. Circula cu o VITEZĂ ULUITOARE pe autostradă

Femeia „zburătoare”. Circula cu o VITEZĂ ULUITOARE pe autostradă

O femeie și un bărbat au fost prinși „zburând” pe Autostrada București-Pitești(A1) cu viteze de peste 180 de kilometri pe oră. le-au aplicat amenzi de aproape 3.000 de lei și le-au suspendat permisul de conducere, pentru 90 de zile.

Poliția Română informează că poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, ieri, alte două persoane care conduceau autoturismele cu viteza de 182 km/h, respectiv 183 km/h, pe Autostrada A1. În jurul orei 17.00, radarul polițiștilor rutieri, montat pe o autospecială neinscripţionată, au surprins o femeie și un bărbat care conduceau mașinile cu viteză excesivă pe ruta Râmnicu Vâlcea - Deva.

Femeia, de 42 de ani, din Petroșani, a fost depistată la kilometrul 333 al autostrăzii, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 182 km/h.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, din București, a fost depistat la kilometrul 342 al autostrăzii, în timp ce conducea autoturismul cu viteza de 183 km/h.

Ne puteți urmări și pe Google News

Poliţiştii i-au sancţionat cu amendă în valoare de 2.900 de lei pe fiecare. În plus, le-au reţinut celor doi permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.