Un renumit om de afaceri a făcut DECLARAȚII INCENDIARE despre practicile procurorului Negulescu: "A vrut să DISTRUGĂ o deputată PSD"

Un renumit om de afaceri a făcut DECLARAȚII INCENDIARE despre practicile procurorului Negulescu: "A vrut să DISTRUGĂ o deputată PSD"

Omul de afaceri Vlad Constantin, zis Şomeru, a făcut dezvăluiri incredibile despre practicile procurorului Negulescu. Acesta a declarat că Negulescu ar fi vrut să distrugă și o deputată PSD

"Zici că a fost popă, frate. Am mai întâlnit un popă ca ăsta, hoţ aşa. A venit la mine şi mi-a spus de denunţ. A fost jegos, a arătat şi cine l-a denunţat ca să mi-l pună pe ăla în cap. Am aflat în puşcărie că i-a dat clasare. I-a dat clasare, i-a plătt operaţia lui Negulescu. Toate afacerile lui Ispas le-a luat Negulescu. L-a pus pe unul să îi dea bani cu camătă şi l-a băgat pe ăla cu şantaj şi camătă.", a spus Vlad Constantin.

Când am fost să denunţ pe Doman a spus să nu scriu de Cantemir şi Beliu. Ăla de la salubritate plăteşte nu ştiu cât chirie, Stavri plăteşte la sfert. L-a trimis pe nepotu-său, să vezi cât e de jegos. L-a trimit pe nepot să îi dau lemn mai ieftin. M-a pus să îi iau fier beton şi să îi dau pentru casă. I-am zis că nu îi iau că nu am bani. A pus presiune pe judecători, pe Alina Szabo. Vrea să îl ardă şi pe judecător că nu ştiu ce manevră a făcut ăla. Mi-a spus că nu mă arestează nevinovat. Ia o firmă, pune pe băiat, pe numele lui.", a adăugat omul de afaceri.

Vlad Constantin susține că procurorul Negulescu ar fi vrut 's-o îngroape' şi pe deputata Andreea Cosma. "Mi-a spus că o distruge pe Andreea Cozma. S-a învăţat că e protejat. I-a stricat vreo 2-3 afaceri lu' Andreea Cozma, Pe Andreea a nenorocit-o.", a mai spus Vlad Constantin, citat și de RTV.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News