Trei INFRACTORI ROMÂNI au reuşit o EVADARE SPECTACULOASĂ. Gardienilor nu le-a venit să creadă cum au reuşit să fugă din ÎNCHISOARE

Trei INFRACTORI ROMÂNI au reuşit o EVADARE SPECTACULOASĂ. Gardienilor nu le-a venit să creadă cum au reuşit să fugă din ÎNCHISOARE

Trei infractori români sunt daţi în urmărire naională de autorităţile italiene după ce au reuşit o evdare spectaculoasă, demnă de un scenariu de film. Evadaţii făceau parte dintr-o bandă de 25 de hoţi specializată în spargeri fulgerătoare, în care furau bijuterii, electronice sau mașini.

Autorităţile italiene sunt în alertă după ce trei infractori români au reuşit să evadeze, luni seara, în jurul orei 19.00, din închisoarea Sollicciano, din Firenze. Dănuț Costel Ciocan, de 25 de ani, Costel Bordeianu, de 27de ani și Constantin Cătălin Donciu, de 28 de ani au reuşită să facă o gaută în zidul celulei şi au coborât în curtea interioară cu ajutorul unor cerceafuri, informează gazetaromaneasca.ro. Apoi, cei trei au escaladat gardul şi au părăsit închisoarea. Cel mai probabil, infractorii au fost aşteptaţi de un comlice în afara zidurilor care i-ar fi transportat cu maşina. Culmea, gardienii au aflat abia la jumătate de oră că infractorii nu mai sunt după gratii. Imediat s-a dat alarma și au început căutările, la care au participat și carabinieri cu câini de la Firenze.

Zidul exterior nu era supravegheat întrucât era considerat periculos, fiind gata să se prăbușească. În acea zonă patrulele nu pot merge, pentru că e zonă închisă, a explicat Donato Capece, șeful Sindicatului autonom al poliției Penitenciare..

Evadaţii făceau parte dintr-o bandă de hoţi anihilată zilele trecute de carabinieri la Lucca. Românii dădeau spargeri fulgerătoare, în medie un minut și jumătate lovitura, pentru a fura bijuterii, electronice, mașini.

Ne puteți urmări și pe Google News