Caz ŞOCANT în Bacău! Bărbat, căutat de poliţie pentru că şi-a incendiat soţia într-o patiserie

Caz ŞOCANT în Bacău! Bărbat, căutat de poliţie pentru că şi-a incendiat soţia într-o patiserie

Un bărbat din Bacău a fost dat în urmărire generală după ce şi-a incendiat soţia într-o patiserie din oraşul Buhuşi, în prezenţa celor doi copii ai săi, de trei şi zece ani. Procurorii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului pentru tentativă de omor.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, citaţi de News.ro, tânăra de 30 de ani a fost incendiată de către soţ într-o patiserie din oraşul Buhuşi, unde femeia se afla la cumpărături împreună cu cei doi copii ai săi, de trei şi zece ani.

Supărat că fusese părăsit recent de către femeie, bărbatul a intrat în magazin şi, după ce a lovit-o de două ori cu pumnii peste cap, a stropit-o cu benzină dintr-o sticlă pe care o avea în buzunar şi i-a dat foc. După faptă, bărbatul a luat copilul cel mic şi a fugit.

Cuprinsă de flăcări, femeia a ieşit afară, şi-a dat haina jos şi a reuşit să stingă focul. Victima a fugit apoi la spital, unde după ce i-au acordat îngrijiri medicale, doctorii au decis să o transfere la Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ, cu arsuri de gradele II şi III la nivelul feţei, capului şi gâtului.

Ne puteți urmări și pe Google News