Călători înghețați de frig, în trenuri, între Constanța și București

Călători înghețați de frig, în trenuri, între Constanța și București

Un tren de călători pe relația Constanța –București Obor este oprit de două ore în județul Călărași din cauza unei defecțiuni la locomotivă. Un alt tren care venea dinspre București spre Constanța a întârziat o oră după ce, cu 15 kilometri inainte de destinație, s-a blocat pe șine, cel mai probabil, din cauza unei căderi de tensiune.

Cursa Tren Regio de călători 8004 care a plecat din Constanța la ora 14,41, urmând să ajungă la București Obor la ora 19,06, a rămas blocată în câmp, în apropierea localității Perișoru din județul Călărași. Potrivit reprezentanților CFR, s-ar fi defectat locomotiva. O altă locomotivă  care a fost trimisă de la Fetești urmează să preia garnitura pentru a ajunge la București. 

Pe de altă parte, Cursa TrenInterRegio 1585, care a plecat la  ora 14,00 din București și ar fi trebuit să ajungă la Constanța la ora 16,28  a întârziat mai bine de  o oră. Din motive neștiute încă, posibil cădere de tensiune, poate chiar și cutremurul  resimțit  la Constanța, i s-ar fi anulat comanda. Nu a mai putut înainta până când impiegatul, care a fost nevoit să parcurgă câțiva kilometri, pe jos, de la Valu lui Traian, a sosit și a dat ordinul de circulație, conform uzanțelor. După ce au răbdat de frig în vagoane, călătorii au ajuns în final la Constanța.(Foto- Arhiva)

 

Ne puteți urmări și pe Google News