REVOLUŢIE TEHNOLOGICĂ! Aplicaţia care va băga în FALIMENT CONCURENŢA vine cu cea mai NOUĂ ACTUALIZARE

REVOLUŢIE TEHNOLOGICĂ! Aplicaţia care va băga în FALIMENT CONCURENŢA vine cu cea mai NOUĂ ACTUALIZARE

WhatsApp va pune la dispoziţie cea mai mare solicitare a clienţilor companiei, respectiv cea de a putea utiliza aplicaţia fără conexiune la internet.

Până în prezent, aplicaţia le oferea utilizatorilor posibilitatea de a folosi serviciile WhatsApp fără conexiune la internet doar în situaţiile în care au primit un mesaj, dar nu oferea şi posibilitatea de a răspunde la acestea fără utilizarea internetului. 

O nouă actualizare a aplicaţie permite utilizatorilor să compună un mesaj şi să-i dea "sent", acesta fiind trimis în momentul în care conexiunea la internet va fi suficient de puternică pentru a reuşi să trimită mesajul. Prin urmare, orice persoană va putea trimite un mesaj de pe WhatsApp atunci când este offline, doar că acesta va ajunge la destinaţie când îşi va schimba statusul în online, informează El Pays

Totodată, noua actualizare a aplicaţiei va oferi utilizatorilor posibilitatea de a trimite un număr mai mare de fotografii decât până acum, deoarece noua versiune depăşeşte limitele anterioare. De acum se vor putea trimite până la 30 de imagini şi clipuri video deodată. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Noua versune a aplicaţiei a fost făcută publică de către companie marţi şi este dsponibilă atât pentru Android, cât şi pentru iOS.