NUMĂR RECORD DE PERCHEZIŢII. Poliţia Română, pe urmele unei vaste REŢELE de contrabandişti de ţigări

NUMĂR RECORD DE PERCHEZIŢII. Poliţia Română, pe urmele unei vaste REŢELE de contrabandişti de ţigări

Polițiștii din Prahova efectuează 49 de percheziții la persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în contrabandă cu țigări. Descinderile oamenilor legii au loc în municipiul Ploieşti, în oraşul Urlaţi şi în alte opt localităţi de pe raza judeţului Prahova. Sun căutate 34 de persoane care fac parte dintr-o reţea de comercializare a ţigărilor de contrabandă, provenite din Ucraina şi Republica Moldova.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova și ai Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. au demarat, astăzi, o acţine de amploare pentru destructurarea unei vaste reţele de contrabandişti care aprovizionau piaţa neagră a ţigărilor. Oamenii legii efectuează 49 de percheziții în județ, în municipiul Ploiești, orașul Urlați și în alte opt localități din județ.

IPJ Prahova transmite că, din cercetări a reieșit că, începând cu luna decembrie 2016, persoanele bănuite s-ar fi aprovizionat cu țigări provenite din spațiul extracomunitar, fără a deține documente legale. 

Ulterior, le-ar fi distribuit și comercializat în diverse localități din județ. Pachetele de țigări ar avea aplicate banderole fiscale de marcaj, emise de autoritățile din Ucraina și Moldova. 

Ne puteți urmări și pe Google News

34 de persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova pentru audieri.