Noile ISPRĂVI ale ”balaurului din Transilvania”. Și-a pus cortul DEASUPRA NORILOR, la o înălțime amețitoare I FOTO – VIDEO

Noile ISPRĂVI ale ”balaurului din Transilvania”. Și-a pus cortul DEASUPRA NORILOR, la o înălțime amețitoare I FOTO – VIDEO

Peripețiile unui timișorean sparg orice bariere ale imaginației. Nici măcar frigul de afară nu reușește să îl țină în casă pe tânărul care și-a câștigat numele de ”balaurul din Transilvania”. Flaviu Cernescu este IT-ist de formare, dar e pasionat să urce la cele mai inaccesibile înălțime, și apoi să se plimbe, deasupra lor, pe coardă.

Cernescu practică highline – mersul pe o ”sârmă” specială la înălțimi halucinante. El urcă la sute de metri și pășește pe coardă fără să își ia nicio măsură de protecție. Așa e el. Ocazional, ”vânează” turnurile sau furnalele fostelor fabrici, pentru a le cuceri. Într-un astfel de loc a ajuns recent. Nu avem voie să dezvăluim locația, întreaga aventură s-a produs în secret. ”Balaurul” Cernescu a mers însoțit de partenera sa. Ena a urcat cu Flavius deja de șapte ori pe turnuri înalte de sute de metri. Ca să ajungă în vârful acestuia, au avut nevoie de aproape două ore.

”Vreau să se înțeleagă clar: nu am constrâns pe nimeni niciodată să urce cu mine. Dacă cineva a urcat cu mine a facut-o din proprie inițiativă”, spune Flavius Cernescu.

Cei doi au urcat noaptea, pe întuneric, au dormit într-un cort, la 250 m înălțime, apoi au plecat, la fel de discret cum au ajuns. Asta după ce ”balaurul” s-a plimbat o vreme pe balustrada ruginită a turnului. Totul a fost filmat, și distribuit pe rețele de socializare.

Ne puteți urmări și pe Google News