Alt anunț ÎNGRIJORĂTOR: „Cred că Steaua o să dispară. E trist să te numești ca MARCA aia de BISCUIȚI”

Alt anunț ÎNGRIJORĂTOR: „Cred că Steaua o să dispară. E trist să te numești ca MARCA aia de BISCUIȚI”

Marius Șumudică, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a anticipat că Steaua este în pericol să dispară și a spus că numele ales de Gigi Becali - Star - este ridicol.

Marius Șumuidică, antrenorul Astrei Giurgiu, a vorbit despre situația adversarei „roș-albastre”, și a remarcat că formația finanțată de Gigi Becali riscă să dispară. „Șumi” a fost ironic atunci când a vorbit despre  - Star - numele de rezervă ales de latifundiarul din Pipera, în cazul în care acesta va pierde definitiv dreptul de a utiliza „Steaua”.

„La cât pot eu să decid, îl doresc pe Budescu aproape de mine. Nu vreau să plece, ar fi o bătălie câştigată. De vreo 3 ani tot aud că merge Budescu la Steaua. Dacă rămâne şi acum, cred că nu mai poate să ajungă la Steaua, fiindcă, din ce văd, nici nu se mai numeşte Steaua. O să se numească Star. Îmi pare rău pentru ce se întâmplă cu ei, dar e grav să ajungi să te numeşti ca marca aia de biscuiţi RoStar. Cred că Steaua o să dispară. La ce se vehiculează și din câte ştiu şi eu, cred că la Înalta Curte de Justiţie e destul de greu să întoarcă decizia. Îmi pare rău pentru domnul Becali", a spus Șumudică.

 

Ne puteți urmări și pe Google News