Doi frați au fost duși la audieri în cazul uciderii șefului de post din Vișeu de Jos. Cei doi sunt RECIDIVIȘTI

Doi frați au fost duși la audieri în cazul uciderii șefului de post din Vișeu de Jos. Cei doi sunt RECIDIVIȘTI

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș s-au mișcat repede și profesionist în cazul uciderii șefului de post din Vișeu de Jos, județul Maramureș.

În cursul zilei de azi, susțin surse judiciare avizate, au fost efectuate două percheziții la două persoane care locuiesc în Vișeu de Jos. Cele două persoane percheziționate ar avea legătură cu uciderea șefului de post din Vișeu de Jos, Gheorghe Nistor.  ”Cu această ocazie au fost descoperite unele indicii care întreges probatoriul în acest dosar. Nu au fost obținute multe probe dar s-au obținut informații serioase că persoanele care au fost percheziționate au legătură sau, mai bine zis, au informații legate de această faptă. Ceea ce s-a descoperit la percheziții, obiecte și alte probe sunt în măsură să ne probeze ipoteza noastră”, susține un anchetator.

Suspecții au fost duși la audieri. Cei doi au cazier pentru fapte cu violență, fiind condamnați, recent, la închisoare cu suspendare, de două instanțe, una de la Maramureș și alta de la Cluj. ”Cei doi au primit măsura controlului judiciar și nu au respectat această măsură. Șeful de post era chemat să aplice legea în acest caz și de aici a pornit conflictul. Cei doi, să zicem așa, aveau cele mai multe motive să comită această crimă. Dacă șeful de post ar fi înaintat raportul că cei doi nu au respectat măsura controlului judiciar atunci această măsură ar fi fost revocată și ar fi trebuie să meargă la închisoare”.

Ne puteți urmări și pe Google News