Zeci de mii de copii din şapte judeţe din nordul ţării vor primi azi cadouri, în urma unei acţiuni caritabile de proporţii

Zeci de mii de copii din şapte judeţe din nordul ţării vor primi azi cadouri, în urma unei acţiuni caritabile de proporţii

În cursul zilei de azi, în mai multe judeţe din nordul ţării zeci de mii de copii din localităţile rurale vor primi cadouri.

Este vorba despre o acţiune în care sunt angrenate 17 tiruri, deja plecate pe trasee de două zile, pentru ca azi să ajungă la destinaţiile lor.

Numai în judeţul Bistriţa-Năsăud, de pildă, scrie publicaţia locală www.timponline.ro, 7.000 de copii din 50 de localităţi rurale vor primi surprize dintre cele mai plăcute, de la jucării până la dulciuri, dar şi alimente.

Acţiunea denumită generic „Camionul de Crăciun” este organizată de Asociaţia Tăşuleasa Social, fiind vorba despre un eveniment caritabil cu tradiţie, încă din 2001.

Ne puteți urmări și pe Google News

În acest an, al Centenarului, mai multe judeţe din nordul ţării vor primi cadouri este o acţiune de amploare  

„Acum patru ani, după Camionul de Crăciun, am început Ziua Voluntarilor Mici.

Faptul că anul acesta, prin Tăşuleasa Social, 21.400 de copii din mai multe judeţe din Transilvania primesc cadouri mi se pare fantaistic.

Este o acţiune cu peste 200 de voluntari. Mergem la Cluj, Sălaj, Sibiu, Mureş, Maramureş, Suceava şi Bistriţa-Năsăud.

Anul acesta, încercăm, după 16 ani de activitate, să vedem dacă nu putem şi noi, din România, să mergem în Basarabia să ducem încă două camioane încărcate cu 2000 de cadouri.

Ne rămân din Germania două camioane, dar încercăm să mai strângem încă două din România. Deja am pornit această acţiune de ieri”, a declarat Alin Uhlmann-Uşeriu, preşedintele Asociaţiei Tăşuleasa Social.