MOȘ CRĂCIUN a fost RĂZBUNAT. Hoții care au FURAT cadourile au fost PRINȘI de POLIȚIȘTII ROMÂNI

MOȘ CRĂCIUN a fost RĂZBUNAT. Hoții care au FURAT cadourile au fost PRINȘI de POLIȚIȘTII ROMÂNI

Cadouri pe care Moș Crăciun trebuia să le pună sub brad pentru copii au fost furate de hoții care atacau depozite și TIR-uri aflate în mers. Infractorii au fost prinși de polițiștii de la IPJ Ilfov care, în urma unor percheziții efectuate, joi, au și recuperat jucăriile sustrase, alături de alte bunuri.

Polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Ilfov, alături de „mascații” de la Serviciul de  Intervenții și Acțiuni Speciale (SAS) au efectuat 21 de percheziții la domiciliile unor hoți, acuzați de furt calificat din depozitele unor societăți comerciale precum și din tiruri aflate în mers.

Acțiunea oamenilor legii survine în continuarea unei acțiuni de prindere în flagrant ce s-a defășurat în urmă cu o săptămână, atunci când 7 bărbați au fost prinși în flagrant-delict după ce ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un tir aflat în mers, între orașele  Râmnicu Sărat și Focșani.

Ne puteți urmări și pe Google News

În urma perchezițiilor au fost descoperite mai multe jucării dar și produse electronice și electrocasnice ce ar fi fost sustrase din tiruri aflate în mers dar și din depozitele unor societăți comerciale din Afumați și Voluntari.

La sediul poliției Ilfov au fost aduse pentru audieri 11  persoane.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul  Direcției de Operațiuni Speciale.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea pentru stabilirea întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciilor.