TĂRICEANU, atac la DNA: „E un instrument, este o măciucă poltică”

TĂRICEANU, atac la DNA: „E un instrument, este o măciucă poltică”

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, duminică seară, că DNA este o „măciucă politică” a unor forțe oculte.

Declarația vine în contextul chemării la DNA a vicepreședintelui Camerei Deputaților, Carmen Mihălcescu, în ziua în care Opoziția cerea revocarea din funcția de președinte al Camerei Deputaților a lui Liviu Dragnea.

„Cred că pentru toată lumea devine din ce în ce mai evident că aşa cum s-a mai întâmplat şi în momentul de faţă DNA e un instrument, este o măciucă poltică care încearcă se servească unor forţe oculte. E evidentă încercarea de a o scoate din joc pe doamna Carmen Milălcescu, în aşa fel încât puciul celor din Opoziţie să aibă şanse cât mai mari de succes. Sigur că a eşuat, dar nu putem să nu observăm această încercare de debarcare a domului Dragnea şi a domnului Iordache. Opoziţia recurge la măsuri din ce în ce mai disperate pentru a îşi pune în aplicare planul pentru răsturnarea Guvernului”, a declarat Tăriceanu, la România TV.

Liderul ALDE a vorbit și despre cererea DNA pe numele său pentru începerea urmăririi penale adresată Parlamentului.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Tot demersul DNA de a determina Senatul să voteze cererea pentru urmărirea mea face parte din acest joc. DNA pur şi simplu îşi bate joc de noi, nu a transmis o listă, un opis pe fiecare volum. E o muncă foarte anevoioasă, dar sigur voi continua să fac acest lucru şi sunt pregătit să dau explicaţiile necesare când colegii mei vot cere acest lucru”, a mai spus Tăriceanu.