Plan DIABOLIC! Putin urma să aibă un apartament de 50 de milioane de dolari în „Trump Tower din Moscova“

Plan DIABOLIC! Putin urma să aibă un apartament de 50 de milioane de dolari în „Trump Tower din Moscova“

Compania președintelui Donald Trump a planificat să dea un penthouse de 50 de milioane de dolari în Trump Tower Moscova președintelui rus Vladimir Putin. Compania a negociat dezvoltarea imobiliară de lux în timpul campaniei electorale din 2016, potrivit a patru persoane, unul dintre aceștia fiind inițiatorul planului. Doi ofițeri americani au declarat pentru BuzzFeed News că Michael Cohen, avocatul personal al lui Trump la acea dată, a discutat această idee cu un reprezentant al secretarului de presă al lui Putin, Dmitri Peskov.

Fostul avocat personal al Președintelui Trump, Michael Cohen, a lucrat cu un informator FBI cunoscut sub numele de „Quarterback“ pentru a negocia un acord pentru „Trump Tower din Moscova“ în timpul alegerilor din SUA din 2016, dezvăluie  BuzzFeed News.

„Quarterback“ Felix Säter, un agent sub acoperire de mult timp  pentru FBI și CIA , a folosit relațiile sale cu Rusia pentru a începe afacerea, în timp ce Cohen a discutat cu Dmitri Peskov, ofițer de presă al lui Putin, potrivit lui BuzzFeed, citând doi ofițeri de poliție  cu identitatea necunoscută.  

Sater a declarat astăzi pentru BuzzFeed News că el și Cohen au crezut că oferindu-i cel mai luxos apartament  (penthouse) lui Putin în "Trump Tower", ar încuraja alți cumpărători bogați să achiziționeze apartamente.  "În Rusia, oligarhii şi-ar fi dorit să locuiască în aceeași clădire cu Vladimir Putin", a declarat Sater pentru BuzzFeed News. ""Ideea mea era să dau un penthouse de 50 de milioane de dolari lui Putin și să perceapă mai mult de 250 milioane de dolari pentru restul unităților.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deși acordul a eșuat în cele din urmă și nu este clar dacă Trump era conștient de intenția de a renunța la apartament", Cohen a declarat instanței că Trump a fost informat periodic despre negocierile de la Moscova.  Sater și Cohen „ au lucrat în spatele scenei până în vara anului 2016“ , notează BuzzFeed - deși proiectul a fost abandonat în ianuarie 2016, înainte ca Trump să câştige nominalizarea Partidului Republican.  

Doi agenți FBI au avut informaţii directe despre negocierile  pentru Trump Tower din Moscova, notează BuzzFeed şi că avocatul personal  lui Trump a fost în contact permanent cu privire la potențialul proiect imobiliar, iar unii dintre aceşti  indivizi "au jucat un rol în campania electorală din 2016" .  

Între timp, Trump ar fi semnat personal scrisoarea de intenție de a merge mai departe cu planul "Trump Tower" în Moscova pe data de  28 octombrie 2015.

Hotărârea în ceea ce-l priveşte pe Cohen urmează să fie pronunțată pe 12 decembrie. Cooperând cu Departamentul de Justiție, el speră să evite închisoarea.