INCREDIBIL. Femeie filmata de doua ori furând haine dintr-un magazin

INCREDIBIL. Femeie filmata de doua ori furând haine dintr-un magazin

O hoață de hgaine a fost filmată de două ori furând din același magazin. Furturile au fost descoperite ieri, după ce vânzătoarea magazinului aflat în zona Pieței Unirii din Timișoara, a găsit câteva etichete rupte, ascunse în căptușeala unui taburet, scrie Tion.ro.

După vizionarea înregistrărilor surprinse de camera de supraveghere s-a stabilit că hoața, o femeie de aproximativ 40 de ani a furat prima dată pe 16 noiembrie. A venit însoțită de o fetiță, a intrat să probeze haine în cabina de probă și a plecat cu una din bluze pe ea.

Ulterior a revenit în magazin pe 22 noiembrie, ia la probat mai mulște haine, dar rămâne cu trei piese la ea - două bluze și o pereche de pantaloni. Vâznătoarea și-a dat seama că ceva nu e în regulă și a verificat cabina de probă descoperind în căptușeala taburetului zeci de etichete rupte. Angajații magazinului au verificat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au identificat hoața. Acum ei au făcut piublice imaginile pe social media, în asperanța că va fi cineva care o  va identifica pe femeie, iar poliția o va putea prinde.

Ne puteți urmări și pe Google News