Oficialii UEFA au luat la inspectat Capitala

Oficialii UEFA au luat la inspectat Capitala

Forul continental a trimis 70 de reprezentanți la București pentru a verifi ca stadiul pregătirilor organizării EURO 2020. A fost cea de-a treia acțiune de acest gen a UEFA în acest oraș.

Oficialii FRF au intrat deja în linie dreaptă pentru turneul final ce va avea loc în 2020, în perioada 12 iunie - 12 iulie. Capitala se numără printre cele 12 orașe-gazdă ale râvnitului turneu, urmând ca pe „Arena Națională” să se desfășoare 4 partide: 3 meciuri din faza grupelor (dintre care două ale naţionalei României, dacă aceasta va obţine calificarea) şi unul din optimile de finală.

 

Noua flotă de autobuze a făcut uitat metroul

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru a se asigura că Bucureștiul va îndeplini toate normele prevăzute pentru a fi gazdă a turneului, 70 de inspectori din partea forului continental s-au aflat pentru a treia oară în Capitală, weekend-ul trecut, pentru a verifica 16 obiective ale orașului care sunt în planul de organizare: cele două aeroporturi, Gara de Nord, hoteluri, baze de antrenament, piețe publice și „Arena Națională”. În ceea ce privește transportul de la Aeorportul Otopeni „Henri Coandă”, cerința inițiala prevăzută cu o linie specială de metrou către centrul metropolei nu va putea fi onorată până la data competiției.

Astfel, Primăria Generală a Capitalei „a fentat” această cerință și a mulțumit UEFA prin faptul că fanii vor putea face deplasarea dintre aeroporturi și centrul Bucureștiului cu noua flotă de autobuze. Viitoarea inspecție va avea loc în primăvara anului viitor. „A fost o vizită complexă, pe foarte multe tronsoane din București.

Pregătirile progresează în fiecare zi, iar conlucrarea cu UEFA este permanentă, nu doar pe timpul vizitelor de lucru. Prima perioadă de vânzări de bilete va fi în vara anului următor pentru meciurile de pe Arena Națională din datele de 14, 18, 22 și 29 iunie 2020”, a declarat Florin Șari, managerul Structurii Locale de Organizare a EURO 2020 la București.