Prostituată şi drogată în FAMILIA REGALĂ a Marii Britanii. RUŞINEA SECOLELOR a explodat. Breaking news

Prostituată şi drogată în FAMILIA REGALĂ a Marii Britanii. RUŞINEA SECOLELOR a explodat. Breaking news

O tânără aristocrată din Marea Britanie, din familia Marchizului de Queensberry, a murit în urma unei supradoze, după ce s-a prostituat ani de zile, potrivit fostului ei prieten.

Lady Beth Douglas, în vârstă de doar 18 ani, fiica cea mică a lui David Douglas, cel de al 12-lea Marchiz de Queensberry, a murit în urma unei supradoze, după ce şi-a injectat heroină şi cocaină.

Fostul ei prieten, Jenan Karagoli, 21 de ani, susţine că Bath lucra ca prostituată pe site-urile online de specialitate. Acesta mai spune că fata şi-a vândut chiar şi lenjeria intimă online, pentru 30 de lire.

Ştiam totul despre meseria de escortă pe care o practica, însă nu am spus nimic, a spus Karagoli. El a mai declarat că în ziua morţii au avut o cerată legată de modul ei de viaţă, după care a dispărut timp de câteva ore.

Ne puteți urmări și pe Google News

Era o femeie minunată, însă avea probleme foarte grave, a mai spus fostul său iubit.

Medici legişti au stabilit că Beth Douglas a murit în urma unei supradoze de heroină şi cocaină, care i-a provocat un stop cardio-respirator, scrie dailymirror.co.uk.

Publicaţia aminteşte şi de blestemul care planează asupra familiei scoţiene a Marchizilor de Queensberry, încă din anul 1298, când Sir William Douglas a murit în Turnul Londrei, fiind acuzat că a luptat împotriva englezilor.